Helena Bonham Carter Fans
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Helena Bonham Carter Fans

Весела Коледа и Честита Нова Годинаааа! <33

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

"Хари Потър и Даровете на смъртта"

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
mrs. Lovett
Angel of Darkness
Angel of Darkness
mrs. Lovett

Брой мнения : 146

"Хари Потър и Даровете на смъртта" Empty
ПисанеЗаглавие: "Хари Потър и Даровете на смъртта"   "Хари Потър и Даровете на смъртта" Icon_minitimeСря Сеп 02, 2009 9:07 pm

Ще се чувствате ли гадно, докато го гледате?
Аз да. Не мога да понеса смъртта на Белатрикс... Не мога да го приема. Снейп умира. И Тонкс. И Ремус. "Хари Потър и Даровете на смъртта" 127700 А и това ще са последните части... Трудно ми е да приема и това."Хари Потър и Даровете на смъртта" 127700 Ох, само аз ли съм тъжна? Просто не искам най-великата поредица да свърши. "Хари Потър и Даровете на смъртта" 127700
Върнете се в началото Go down
Katy
Администратор
Администратор
Katy

Брой мнения : 216
Местожителство : Силистра / София

ПисанеЗаглавие: Re: "Хари Потър и Даровете на смъртта"   "Хари Потър и Даровете на смъртта" Icon_minitimeЧет Сеп 03, 2009 2:06 am

амии въобще не искам да свършва естествено! Crying or Very sad
и наистина жалко , че белатрикс умира , но специално за героинята й във филма е логично да умре накрая
все пак трябва да има 'хепи енд' за Хари и компания Very Happy
mrs. Lovett
Angel of Darkness
Angel of Darkness
mrs. Lovett

ПисанеЗаглавие: Re: "Хари Потър и Даровете на смъртта"   "Хари Потър и Даровете на смъртта" Icon_minitimeЧет Сеп 03, 2009 2:20 am

Мда, но не всички смъртожадни умират... Така, че Роу можеше да се "смили".
RainMaker.
Маниак
Маниак
RainMaker.

Брой мнения : 132
Местожителство : Варна~морето~сините вълни =]

ПисанеЗаглавие: Re: "Хари Потър и Даровете на смъртта"   "Хари Потър и Даровете на смъртта" Icon_minitimeЧет Сеп 03, 2009 2:04 pm

Жалко, че ще умре. Като герой беше със супер характер. Само много ме изкефи как госпожа Уизли и каза "НЕ ПОСЯГАЙ НА ДЪЩЕРЯ МИ, КУЧКО!" "Хари Потър и Даровете на смъртта" 710326 БТВ аз не разбрах, госпожа Уизли л ия уби? *не може да повярва, че госпожа Уизли е казала Авада Кедавра*
http://hpfans-bg.com
mrs. Lovett
Angel of Darkness
Angel of Darkness
mrs. Lovett

ПисанеЗаглавие: Re: "Хари Потър и Даровете на смъртта"   "Хари Потър и Даровете на смъртта" Icon_minitimeЧет Сеп 03, 2009 3:38 pm

И аз това си мислех... Уизли според мен не е способна да каже Авада кедавра. Най-мнго да зашемети или нещо друго. Ама в този случай не знам.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: "Хари Потър и Даровете на смъртта"   "Хари Потър и Даровете на смъртта" Icon_minitime

"Хари Потър и Даровете на смъртта"
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Хелена в "Хари Потър"-Секси или страшна?
» Хари Потър авс (:
» Хари Потър или Здрач

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Helena Bonham Carter Fans :: Хелена Картър :: Проекти :: Harry Potter movies (Bellatrix)-
Идете на: