Заглавие: Зад маската на смъртожадния... Пет Сеп 04, 2009 4:27 pm
Едно видео ме накара да се замисля: Някога питали ли сте се защо са тлоши?
"Животът на един смъртожаден. Има някои хора по света като съртожадните, който са лоши, които правят ужасни неща, които нараняват другите. Но някога да сте се замисляли, че това може и да не е по тяхна вина? Може би животът им не е бил добър и когато са били деца никой не ги е приспивал, никой не ги е обичал и на никой не му пукало, че са сами в целия свят. Нямали към кой да се обърнат, кой да обичат и най-важното:нямало кой да ги обича. Така те са намерили някой, някой, който се нуждае от тях, който ги кара да се чувстват търсени и това означава, че те ще направят всичко за този човек и за това усещане, усещането да принадлежиш, дори и това да означава да нараняваш другите. Следвщият път, когато чуете за нещо лошо, спрете и помислете защо този човек прави така. Наистина ли те са зли? Или просто искат внимание и любов? И аз се обзалагам, че никой няма да плаче за твх, когато умрат...'
~BeLlAtRiX~ never let me go.
Брой мнения : 27 Join date : 27.08.2009 Age : 31
Заглавие: Re: Зад маската на смъртожадния... Пон Сеп 07, 2009 1:15 am
ъъъ.. де да знам.. аз като си ги знам са си чистото зло. естествено, ако са били израстнали в някое семейство като Уизли, например, сигурно не биха станали такива, амааа.. шансец
Katy Администратор
Брой мнения : 216 Join date : 27.08.2009 Age : 29 Местожителство : Силистра / София
Заглавие: Re: Зад маската на смъртожадния... Пон Сеп 07, 2009 1:19 am
pollyful написа:
са си чистото зло.
се пак ролята им е такава! поли е права.. те в кървта им е да бъдат от слиделирин-смъртожадни впоследствие-зли
RainMaker. Маниак
Брой мнения : 132 Join date : 03.09.2009 Age : 29 Местожителство : Варна~морето~сините вълни =]
Заглавие: Re: Зад маската на смъртожадния... Пон Сеп 07, 2009 4:07 am
Въпреки, че не всички в Слидерин са зли. То това е невъзможно. Злобни може би, но не и зли. Та така де, може би някои смъртожадни наистина не са искали да бъдат зли и да нараняват другите хора, но.. Волдемор им е предложил закрила, която може би те са нямали. Доказателство, че някои не са такива е това, че като Волдемор е изчезнал за 10 години някои спират да го търсят. Леле, какви локуми разтегнах (rofl)